VIDEO: Vydržte rok! Potom tu cesta bude utíkat řidičům bleskurychle
FOTO: ŘSD
Louny

Louny - Na stavbě D7 u Loun je rušno a pracuje se podél celého úseku tak, aby mohl být v září zprovozněn levý jízdní pás ve směru na Prahu. Informuje o tom Ředitelství silnic a dálnic. Celá dálnice na obchvatu Loun má být hotová za rok.

Nyní zde probíhá například dokončování lehčeného násypu, zemní práce, příprava pro aktivní zónu, práce na středové kanalizaci a čtyř mostních objektech.

Řidiči kolem stavby D7 u Loun projedou obousměrně po stávající silnici I/7 se sníženou rychlostí 50 km/h, čímž je silničári prosí o bezpečné projíždění kolem pracovníků a techniky. V úseku se kvůli pohybu těžké stavbení techniky pravidelně čistí dopravní značení i vozovka.

"Celou stavbu plánujeme uvést do provozu v květnu 2023," uvádí Ředitelství silnic a dálnic.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru