Ústecký kraj - Dne 2. května 2023 proběhlo slavnostní ocenění policistů Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje, které se uskutečnilo v prostorách auly kampusu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. Pozvání na slavnostní ceremoniál přijal i doc. RNDr. Jaroslav Koutský, Ph.D., rektor Univerzity Jana Evangelisty Purkyně a Ing. Jan Schiller, hejtman Ústeckého kraje.

Slavnostní akt zahájil první náměstek policejního prezidenta generálmajor Ing. Tomáš Lerch, který v úvodu poděkoval policistům za příkladné plnění služebních povinností a velmi ocenil jejich věrnost Policii České republiky. Poté převzal slovo ředitel Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje plukovník Mgr. Jaromír Kníže, který přivítal všechny přítomné policisty a vážené hosty a poděkoval jim za dosavadní pracovní nasazení a výbornou spolupráci.

Náměstek policejního prezidenta pak společně s ředitelem krajského ředitelství předali policistům medaile policejního prezidenta Za věrnost I., II., a III. stupně, Medaile za zásluhy, Čestné medaile, Plakety Policie České republiky a Medaile policejního prezidenta III. stupně. Plukovník Jaromír Kníže pak také udělil Medaile cti policistům, jako poděkování za dlouhodobé a iniciativní dosahování velmi dobrých služebních výsledků a za trvalý přínos k budování a prosazování dobrého jména Policie České republiky.

Ředitel krajského ředitelství závěrem slavnostního aktu všem oceněným pogratuloval a ještě jednou vyzdvihl excelentní plnění služebních povinností policistů i ostatních zaměstnanců Policie České republiky. Dále popřál všem mnoho úspěchů v osobním i profesním životě. Velké poděkování patřilo i rektorovi Univerzity Jana Evangelisty Purkyně za poskytnutí reprezentativních prostor, kdy tento ceremoniál zůstane všem oceněným i přítomným krásnou vzpomínkou.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru