Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Duchcov – Muzeum města Duchcova pořádá tradiční výstavu pro zpestření prázdnin a letních měsíců, Svět hraček a her. Interaktivní projekt, kdy mají návštěvníci možnost si s některými exponáty hrát, najdou zájemci i letos v Poppelově síni. Kromě historických hraček, her a informací o jejich výrobě jsou na výstavě prezentované i některé hračky novější, o kterých mohou dětem vyprávět a zavzpomínat na ně sami rodiče.

Vedle výstavy hraček, kterou mohou zájemci navštívit do 29. srpna, jsou k dispozici i neméně zajímavé stálé expozice. Například expozice věnovaná Giacomovi Casanovi. Jeho postava v životní velikosti je mimochodem i letos připravená na lavičce v atriu muzea, aby dělala společnost návštěvníkům. Můžete se s proslulým milovníkem vyfotografovat, nebo si v jeho přítomnosti přečíst některou z knížek z knihobudky, která je v průchodu muzea. Otevřeno má duchcovské muzeum každý den od 9-17 hodin.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru