U stánků u jezera vznikne zimní pergola, občerstvení si tam dáte i při horším počasí
Výhled ze střechy stánku na jezero a spodní terasu, která bude zastřešená. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most - Radní města Mostu schválili přímé zadání veřejné zakázky na zastřešení prostoru terasy u modulové stavby u jezera Most. Tu provede společnost Moravia Propag za nabídkovou cenu ve výši tři čtvrtě milionu korun.

Jedním z častých podnětů návštěvníků areálu bylo zajištění provozu stánků s občerstvením také v době mimo hlavní letní sezonu, tedy v době méně příznivých klimatických podmínek. "Město Most se proto rozhodlo o dodatečné instalaci zimní pergoly s tím, že nájemci obou stánků současně na své vlastní náklady zajistí vnitřní vytápění prostoru zimní pergoly," dodala mluvčí města Klára Vydrová.

V příštím roce počítá město Most s rozšířením nabídky občersrtvení o další stánek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru