OBRAZEM: Dětský den a krásné počasí přilákaly do Klášterní zahrady stovky lidí
7x foto zdroj: Město Žatec
Zajímavosti

Žatec - Stovky lidí se v neděli 6. června zúčastnily Dětského dne, který v Klášterní zahradě připravilo město Žatec. Velký zájem odpovídal skutečnosti, že šlo po dlouhé době o první větší veřejnou akci, navíc za krásného letního počasí.

Velký zájem byl o všechny čtyři skákací hrady nebo o střelbu z luku či kopání na terč. Dlouhá fronta se tvořila u stánku, kde se děti dočkaly oblíbeného malování na obličej. Pro aktivní malé návštěvníky byly výzvou velké nafukovací balony, do kterých si mohly vlézt a pak se srážet podle libosti. Všechny potěšilo také klaunské vystoupení.

Vzhledem k velkému zájmu návštěvníků se našla řada těch, kteří hledali klidnější místo. To našli buď ve druhé části Klášterní zahrady nebo v horní bylinkové zahradě.

Obrovský zájem o Dětský den v Klášterní zahradě naznačil, že i další plánované akce v červnu se mohou těšit na bohatou účast. Už v sobotu 12. června se koná znovu u Kapucínského kláštera další zajímavá akce – festival Loutková zahrada s celodenním programem.

foto

0706zatec

0706zatec2

0706zatec3

0706zatec4

0706zatec6

0706zatec7

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru