Před vámi je 5 milionů lidí! Kalkulačka fronty na vakcínu spočítá, kdy se na vás dostane očkování
Očkování proti covid-19. Ilustrační foto: e-deniky.cz
Zajímavosti

ČR – Kalkulačky pro výpočet důchodu či čisté mzdy jsou všeobecně známé. Věděli jste ale, že existuje i kalkulačka, která vám spočítá pořadí ve frontě na očkování proti onemocnění covid-19? Vyzkoušejte ji. Naše výsledky nás příliš nepotěšily.

Různé výpočty nabízí na internetu například Omni Calculator. Ten mezi své všemožné kalkulačky zařadil v posledních dnech také Kalkulačku fronty na vakcínu pro Českou republiku. Při svých výpočtech vychází ze zadaných údajů. Zjišťuje, kolik je vám roků, zda jste v rizikové skupině či mezi povoláními, která by měla být upřednostněna.



Kalkulačka fronty na vakcínu pro Českou republiku odhadne, kolik lidí je před vámi ve frontě na covid vakcínu v České republice. Rovněž předpovídá, jak dlouho budete muset na očkování čekat. Použitím tohoto nástroje získáte lepší představu o tom, kdy můžete očekávat očkování.

A co nám v redakci vyšlo? Před námi ve frontě na první dávku vakcíny v celé České republice mezi 2 153 707 až 5 110 351. Máme prý očekávat, že první dávku vakcíny dostaneme mezi 11. srpnem 2021 a 26. únorem 2022. Druhou dávku bychom pak měli dostat mezi 1. zářím 2021 a 19. březnem 2022.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru