OBRAZEM: Do Bíliny přijely kachny, které nelítají, ale mají své obdivovatele
Kachny v Bílině. Foto: Ilona Kaulfuss
Zajímavosti

Bílina – Do Bíliny zamířily v sobotu 18. července kachny. Klub historických automobilů Citroën Bílina zorganizoval ve spolupráci se spřáteleným klubem 2CV Louny spanilou jízdu z Loun přes České středohoří do Bíliny. Sraz historických vozů značky Citroën se stal součástí akce, kterou v Pohádkovém lese Bílina uspořádal stejnojmenný bílinský spolek.

V pohádkovém lese byly pro děti připravené různé aktivity, do kterých se později zapojily i děti účastníků spanilé jízdy. Na programu byly například závody na opičí dráze, lukostřelba, skákací hrad, malování, a dokonce dřevěné destičky s omalovánkami vozů Citroën. Návštěvníci pohádkového lesa si mohli kromě jiného prohlédnout hasičský vůz, nechat si pomalovat obličej a po 15. hodině je navštívila známá dvojice Pat a Mat v životní velikosti. Stánek s občerstvením byl v neustálém obležení a kdo chtěl, mohl si na ohni opéct svůj vuřt.

Foto

Spanilá jízda Citroënů dorazila do Bíliny kolem 14. hodiny. Nejprve se vozy sjížděly na Mírovém náměstí a pak se vydaly k Pohádkovému lesu. Podobnou spanilou jízdu zorganizoval bílinský klub v loňském roce ke 100. výročí založení značky Citroën. Zázemí s ubytováním, stejně jako vloni, zvolili účastníci spanilé jízdy v autokempu na Kyselce.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru