Jéňa odešel od své lidské mámy a vrátil se ke svému stádu
Foto: Archiv Alice Langer Rusinové
Zajímavosti

Lounsko - 11- týdenní Jéňa se vrátil ke svému stádu. Ovečka je už schopná se sama o sebe postarat, a tak už je mezi svými.

Jéni náhradní lidská máma, která se o něj starala, jeho návrat oplakala. „Já jsem si nejdřív myslela, že to bude úplně v pohodě, ale když odjel tak jsem to obrečela, ale teď už mu tam bude dobře a bude mezi svými,“ svěřila se Alice Langer Rusinová.

Život malé ovečky se nezačal psát příliš vesele. Mládě přišlo jen pár minut po porodu o svou mámu. Majitelé ho ale chtěli zachránit a tak požádali o pomoc jejich kamarádku, paní Alici Langer Rusinovou z Líšťan u Loun. Ta díky tomu, že je v současné době na mateřské, se o ovečku mohla postarat. Hlavně synovi se prý po zvířecím kamarádovi bude hodně stýskat. „Marcusek byl nejdřív smutný ale vysvětlili jsme mu to. Říkal, že ho budeme navštěvovat“, doplnila Alice Langer Rusinová.

2104jena3

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru