Smutná zpráva ze zooparku. Jedno z losích dvojčat bohužel nepřežilo
Zdroj: Zoopark
Zajímavosti

Chomutov - Smutná zpráva přišla z chomutovského zooparku. Jedno z losích dvojčat, která se narodilo 7. května, bohužel nepřežilo. A to přesto, že se o ně jejich matka vzorně starala, dokonce je i krmila v neobvyklé poloze, aby dosáhli na vemínko.

Malá samička losa evropského uhynula 30. května. Podle zooparku vše ukazuje na vrozený vývojový problém, aktuálně se ještě čeká na definitivní potvrzení laboratorních výsledků.

Ošetřovatelé pevně doufají, že druhé mládě přežije a bude se zdárně vyvíjet. Jeho matka Quanita se o něj stále stará skvěle.

O losí rodince jsme více psali zde:

{article title="VIDEO: Zázrak přírody: Losí máma zachránila svá mláďata nezvyklým kojením"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru