Jen pár kilometrů od Panenského Týnce vyroste nová výrobní hala. Práci v ní najde 150 lidí
Foto zdroj: Mitsubishi Electric
Zajímavosti

Slaný - Japonská firma Mitsubishi Electric Corporation začíná ve Slaném stavět novou výrobní halu. V areálu dceřiné firmy MITSUBISHI ELECTRIC AUTOMOTIVE CZECH se zaměří na výrobu motorů a invertorů pro vozidla s elektrickým pohonem. Společnost to oznámila ve čtvrtek 7. března 2019 při slavnostním zahájení výstavby. Spuštění nového provozu předpokládá v dubnu 2020.

Společnost během následujících tří let plánuje investovat téměř dvě miliardy korun a vytvořit přibližně 150 nových pracovních míst. Nová továrna umožní firmě zvýšit objem výroby systémů pro elektrické vozy, především klíčového integrovaného startéru generátoru pro 48V hybridní vozy. Do budoucna se u těchto vozů očekává rapidní nárůst poptávky.

Společnost Mitsubishi Electric Corporation je uznávanou firmou ve výrobě a prodeji elektrických a elektronických zařízení používaných v oblasti zpracování informací a komunikace, satelitní komunikace, spotřební elektroniky, průmyslových technologií, energie, dopravy a stavebním vybavení. Na trhu působí téměř sto let.

1203hala2

Takhle bude vypadat nová výrobní hala ve Slaném. Foto zdroj: Mitsubishi Electric

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru