Ilustrační foto. Foto zdroj: www.ekobus.cz
Podbořany

Podbořany - Podbořany představují projekt "Ekobus pro Podbořany", který je financován Evropskou unií. Předmětem projektu je pořízení nového, sedmimístného Ekomobilu, který bude určen pro sociální účely.

Vůz bude využívám imobilními seniory, handicapovanými občany, ale také zástupci města např. při jednáních v rámci přeshraniční spolupráce a příspěvkovým organizacemi, kdy například studenti místních škol vyjíždí v menším počtu na různé vědomostní soutěže, sportovní utkání nebo podobné akce.

Cílem tohoto projektu je poskytnutí přepravy zmíněných občanů vozem na alternativní palivo, ukázat tento nový ekologický způsob přepravy občanům, zvýšit počet těchto vozů na silnicích a tím pomoci rozvoji infrastruktury Ekovozidel. (TZ)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru