Ilustrační foto
Podbořany

Žatec - V souvislosti s pokračující rekonstrukcí vodovodu a kanalizace v Husově ulici bude pokračovat dopravní omezení v okružní křižovatce pod evangelickým kostelem. Práce a s nimi související úpravy silničního provozu mají trvat do 10. září.

V období od 8. do 16. srpna má být zachován obousměrný průjezd okružní křižovatkou mezi Komenského alejí a ulicí Boženy Vikové-Kunětické. Řidiči musí počítat s úplným uzavřením vjezdu a výjezdu do Masarykovy ulice. Kvůli jednosměrné uzavírce nebude možný vjezd do okružní křižovatky z Husovy ulice ve směru od nemocnice, ale bude umožněn výjezd z okružní křižovatky do Husovy ulice.

V době od 17. srpna do 10. září bude uzavřena polovina okružní křižovatky přilehlá k ulici Husova včetně úplné uzavírky její větve do ulice Husova. Z této části bude provoz dopravním značením převeden na obousměrnou objízdnou trasu ulicemi Svatopluka Čecha, Volyňských Čechů, Komenského alej. Průjezd po silnici č. II/225 ulicemi Boženy Vikové-Kunětické a Komenského alej bude zachován, a to kyvadlově po protilehlé straně okružní křižovatky za užití semaforů. Výjezd ve směru od ulice Komenského alej do ulice Masarykova bude umožněn, opačný směr od ulice Masarykova do okružní křižovatky bude uzavřen.

Práce při rekonstrukci vodovodu a kanalizace se v prostoru okružní křižovatky prodlužují proti původnímu plánu kvůli tomu, že při výkopech došlo k odkrytí neznámého vodovodního potrubí. Kvůli upřesňování toho, jak se podzemní sítě kříží a navazují, a zajištění jiného stavebního materiálu se musel harmonogram prací prodloužit. (kas)

uzavírka Husova 5df03

 
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru