Zajímavost: patnáctiletý bubeník to rozbalí s rockery v postoloprtském kině
Bubeník Vlasta Hubert. Foto Kulturní zařízení města Postoloprt
Louny

Postoloprty, Louny – Vlastimil Hubert, teprve patnáctiletý talentovaný bubeník, předvede své umění fanouškům rockové muziky doma v Postoloprtech. Koncertovat bude v pátek v postoloprtském kině společně s lounskou kapelou Starý tenisky.

Vlastík Hubert navštěvoval ZUŠ Louny. „Učil se u nás od svých devíti let. Působil i v dechovém souboru, pak se postupně prosadil za bicími nástroji. Jeho učitelem je Jiří Soukup. Jako bubeník je velmi talentovaný. Působil už v několika hudebních skupinách. Nyní hraje v rockové kapele starších pánů a hraje s nimi moc rád. Rád o tom i vypráví,“ uvedla na dotaz naší redakce Jindřiška Riedlová, ředitelka ZUŠ Louny.

Koncert kapely Starý tenisky, avšak s mladým šikovným energickým bubeníkem, začíná v pátek v kině Postoloprty od 19 hodin. Přijďte se podívat!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru