Zábava s country muzikou pomůže malým sportovcům
Ilustrační foto. Zdroj: pixabay.com
Louny

Domoušice – V Domoušicích v lounském Podlesí, obci na hranici okresů Louny a Rakovník, se chystá na sobotu zajímavá a dosud neobvyklá akce. Půjde o benefiční večer s country hudbou, jehož výtěžek bude komplet věnován malým sportovcům – dětem a mládeži působícím v oddílech TJ Sokol Domoušice.

Zábava začíná v sobotu v 18 hodin v domoušické sokolovně. Hrát budou skupiny Pohodáři z Kladna a Pistoleros Brandos. Připravena bude zábavná tombola, guláš a mnoho dalšího občerstvení. „Veškerý výtěžek do poslední koruny bude transparentně předán Sokolu Domoušice na vybavení a sportovní pomůcky dětských oddílů,“ informoval Jan Richter z týmu pořadatelů.

Benefiční zábavu s oslavou country hudby a dětského sportování spolupořádají i obec Domoušice, Sokol Domoušice, Hostinec U Mařenky a další subjekty. Mezi sponzory jsou i dva pivovary. „Zveme všechny příznivce příjemné zábavy a dobré muziky na sobotní večer! Rádi všechny uvidíme!“ říká Jan Richter. Benefiční domoušický country večer, jak se setkání oficiálně jmenuje, letos proběhne v úplně prvním ročníku, je to tedy naprostá premiéra. Příjemnou zábavu!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru