Poslanec Pavel Růžička otevřel kancelář pro veřejnost v Lounech
Pavel Růžička v lounské kanceláři. Foto Miroslav Matějka
Louny

Louny, Postoloprty – Pavel Růžička z Postoloprt, poslanec Sněmovny Parlamentu ČR, otevřel ve svém domovském regionu poslaneckou kancelář pro osobní kontakt s veřejností. Kancelář sídlí v Lounech na adrese Osvoboditelů 871.

Informoval o tom Miroslav Matějka, asistent poslance. „Zájemci mohou využít služeb naší poslanecké kanceláře každé pondělí od 14 do 17 hodin. Na místě bude přítomen pan poslanec i jeho asistent,“ uvedl Miroslav Matějka.

Schůzky s poslancem je podle něj vhodné si domluvit i předem na telefonním čísle 732 286 263 nebo elektronickou poštou – mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Ing. Pavel Růžička je členem Poslanecké sněmovny od října 2017. Zvolen byl za hnutí ANO. Ve Sněmovně je členem výboru pro obranu a bezpečnost a předseda podvýboru pro Hasičský záchranný sbor ČR. Narodil se v roce 1970, letos na začátku dubna mu bylo 48 let. Vystudoval obor požární ochrana a bezpečnost průmyslu na Vysoké škole báňské – Technické univerzitě Ostrava. Jedenadvacet let sloužil v Armádě ČR, zúčastnil se i vojenských operací v Kosovu a Iráku. Působí i v komunální politice, od podzimu 2014 je členem rady města Postoloprt.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru