Silnice mezi Žatcem a Holedečí bude od zítřka uzavřena. Až do konce června
Ilustrační foto.
Louny

Žatec – Na motoristy cestující ze Žatce do Holedeče čekají komplikace a objížďky. Důležitá silnice bude uzavřena od zítřka minimálně tři měsíce, tedy až do konce června. Důvodem je chystaná oprava mostů.

„Uzavírka začíná v úterý 10. dubna. Objížďka povede přes Radičeves a Měcholupy. V úseku se budou opravovat dva mosty,“ upřesnil Tomáš Kassal, mediální pracovník pro město Žatec. Stavební práce mají podle něj skončit do 30. června.

Původně měla být silnice uzavřena už od středy 21. března., ale tento termín byl posunut o tři týdny. „Žadatel musel doplnit ještě některé potřebné dokumenty,“ uvedla už v březnu Jitka Stříbrná z odboru dopravy Městského úřadu Žatec.

Uzavřená silnice je na Žatecku jedna z nejvyužívanějších dopravních tras. Je to výpadovka ze Žatce na Rakovník. V Holedeči bydlí celá řada lidí, kteří denně dojíždějí do Žatce do práce či do školy. Autobusy už jezdí podle upraveného jízdního řádu, reagujícího na uzavření silnice. Objížďka vede přes Trnovany, Dobříčany a Veletice. Další podrobnosti ke změnám si můžete přečíst ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru