Děti mají od čtvrtka prázdniny. Bazén otevře už v deset hodin
Ilustrační foto. Zdroj: pixabay.com
Louny

Postoloprty – Děti mají už od tohoto čtvrtka velikonoční prázdniny, budou mít více volného času a vedení bazénu v Postoloprtech jim vyšlo vstříc. Bazén bude každý den od čtvrtka do neděle otevřen už od 10 hodin. Zájemci si budou moci přijít zaplavat dokonce i na Velikonoční pondělí, a to od 18 do 21 hodin.

Každý den od čtvrtka až do Velikonoční neděle bude plavecký bazén i s posilovnou a saunou otevřen pro veřejnost od 10 do 21 hodin. V pondělí, kdy se chodí na koledu, se bude v areálu sportovat až večer od 18 hodin.

„V těchto dnech během velikonočních svátků nebudou probíhat kurzy plaveckých škol a celý areál bazénu bude volně přístupný pro veřejnost, pro všechny malé i dospělé návštěvníky,“ uvedla Iveta Petřivalská, jednatelka společnosti Služby města Postoloprt, která zajišťuje i provoz bazénu.

Bazén v Postoloprtech byl před třemi roky zateplen a prošel větší rekonstrukcí za více než 11 milionů korun. Od loňského podzimu se za vstupné a další služby v jeho areálu dá pohodlně zaplatit i platební kartou díky nově pořízeným terminálům. Návštěvnost oblíbeného bazénu se v posledních dvou letech ještě zvýšila i díky tomu, že plavecká hala v Lounech byla odstavena z provozu a pak i zbourána a část milovníků plavání začala jezdit do sousedních Postoloprt, vzdálených jen sedm kilometrů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru