Policisté z Loun a Postoloprt zadrželi tři hledané muže
Ilustrační foto.
Louny

Louny, Postoloprty – Tři muže, kteří se vyhýbali vězení, trestnímu řízení nebo jiným úkonům a byli kvůli tomu zařazeni do systému celostátního pátrání, zadrželi policisté z Loun a Postoloprt.

První z mužů byl zjištěn v jedné lounské ubytovně. Policisté tam prováděli šetření kvůli jiným služebním záležitostem a na muže narazili víceméně náhodou. Hned ale zjistili, že dvacetiletý muž je v celostátním pátrání a okresní soud na něj vydal příkaz k zatčení letos v lednu. Museli ho tedy zadržet a muž po potřebných administrativních úkonech putoval k okresnímu soudu, který rozhodl o jeho následném umístění do vazby.

Druhý z mužů byl zadržen ve středu. Je mu rovněž dvacet let. „V jeho případě to netrvalo zase tak dlouho, protože v seznamu celostátně hledaných osob byl teprve od pondělí 19. března,“ uvedla Irena Pilařová, mluvčí Policie ČR Louny. Tohoto muže potřebují k dalším úkonům vyšetřování policisté z Mostu, on se jim však vyhýbal.

Třetího zadržela hlídka postoloprtských policistů. Byl to 29letý muž, jehož policisté zajistili v úterý. Už loni v listopadu na něj okresní soud vydal příkaz k zatčení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru