Muž nenastoupil na protialkoholní léčbu, kterou mu uložil soud
Ilustrační foto
Louny

Louny – Na protialkoholní léčbu nenastoupil 43letý muž, kterému tento krok nařídil soud. Na léčbu měl jít hned po propuštění z výkonu trestu odnětí svobody, ale neudělal to. Čekají ho tak další oplétačky a mohl by se do vězení i vrátit.

„Muž byl ve vězení pro předchozí trestnou činnost. Hned po propuštění se měl přihlásit na protialkoholní léčbu, což mu uložil soud. Avšak toto rozhodnutí nerespektoval, i když byl o nutnosti nastoupit na léčbu vyrozuměn opakovaně,“ sdělila Irena Pilařová, mluvčí Policie ČR Louny.

Policisté mu tedy sdělili podezření z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Po projednání případu před soudem může jít muž znovu do vězení, a to až na dva roky. Záležet bude na posouzení soudců.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru