Dva muži řídili auta, ačkoli to měli zakázané
Ilustrační foto.
Louny

Louny, Žatec – Dva muži byli přistiženi při řízení vozu, ačkoli to dělat nesměli. Jeden vůbec nemá řidičský průkaz a druhý má od soudu uložen zákaz řízení.

Policisté oba případy zjistili na začátku března, jeden se odehrál v Lounech a druhý v Žatci. „U třicetiletého muže v Lounech našli hned několik prohřešků. Vozidlo, které muž řídil, nemělo platnou technickou prohlídku ani pojištění odpovědnosti z provozu vozidla. Muž, který řídil, vůbec není vlastníkem řidičského oprávnění a navíc mu byl i byl soudem vysloven zákaz řízení motorových vozidel,“ uvedla Irena Pilařová, mluvčí Policie ČR Louny.

Podobně dopadla i jedna kontrola v Žatci. Auto řídil 27letý muž, u nějž policisté zjistili, že má od soudu uložen zákaz řízení všech motorových vozidel. Oba muži si od policistů vyslechli podezření z trestných činů. Teď jim mohou hrozit až dva roky vězení, záležet bude na rozhodnutí soudu.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru