Vánoce ve věznici: Odsouzené ženy nacvičily vánoční koledy, natáčí je tu televize
Vánoční besídka. Foto: VS ČR
Louny

Drahonice - Odsouzené věznice Nové Sedlo v objektu Drahonice potvrdily, že umí nejen vzít za práci, ale dovedou se společně pobavit.

Jako připomínku blížících se svátků odsouzené ženy pod vedením vychovatelek připravily a nacvičily soubor koled a písní s vánoční tématikou. Celý program pak proložily anekdotami a scénkami. Mezi diváky vedle zaměstnanců byl i ředitel věznice Miroslav Špalek a zástupce pro objekt Drahonice Martin Toman.

Besídky se zúčastnila také TV Nova, která v objektu Drahonice natáčí pokračování seriálu „Holky pod zámkem III“. Příjemně strávená hodinka především připomněla duchovní stránku křesťanských svátků.

(eko)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru