Louny uctí památku válečných veteránů, od konce 1. světové války to bude už 99 let
Ilustrační foto
Louny

Louny - Den 11. listopadu bude tradičně věnován památce válečných veteránů a symbolizuje rok 1918, kdy ve vlakovém voze v Le Francport u severofrancouzského města Compiègne bylo podepsáno příměří mezi spojenci a Německem, jímž byly ukončeny boje a padl poslední výstřel 1. světové války.

Také město Louny se připojí k mezinárodním oslavám tohoto dne uctěním památky a položením věnce u pomníku neznámého vojína na Suzdalském náměstí a u pamětní desky na Sokolovně v Poděbradově ulici.

Pietní akt proběhne v pátek 10. listopadu ve 14:00 hod. ze účasti starosty města Loun Radovana Šabaty a místostarosty Mgr. Jana Čermáka.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru