Statistika nehod na Lounsku: Za minulý týden jich bylo 20, všichni účastníci naštěstí vyvázli živí
Ilustrační foto
Louny

Lounsko - Na silnicích lounského okresu se v průběhu uplynulého týdne odehrálo celkem 20 dopravních nehod. Žádná ze zúčastněných osob neutrpěla smrtelné zranění. Došlo však ke čtyřem lehkým zraněním.

"Škoda způsobená kolizemi byla odhadnuta na 894 tisíc korun. Nejčastější příčinou dopravních nehod se stal v osmi případech opět způsob jízdy. Řidiči u pěti srážek nepřizpůsobili rychlost a v jednom případě nedali přednost v jízdě. Došlo také k šesti nezaviněným dopravním nehodám, při kterých svou roli hrála zvěř. Svou vinu si také nesou povětrnostní podmínky," uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová.

Vítr se opřel do informační cedule, která spadla do vozovky na projíždějící automobil. Naštěstí došlo jen k hmotné škodě. Za celý týden policisté nezjistili při řešení dopravních nehod u řidičů přítomnost alkoholu.

"Od pátku do neděle se stalo 8 kolizí, při nichž byly dvě osoby zraněny lehce. Škoda na majetku se vyšplhala na 457 tisíc korun. Z příčin byl znovu první způsob jízdy, třikrát byla na vině rychlost a jednou se jednalo o střet se zvěří," dodala mluvčí.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru