Foto: Laurencia Helásková
Louny

Podbořany - V sobotu 12. října 2024 se na radnici v Podbořanech konalo další vítání občánků. Zúčastnilo se ho 17 miminek, pozvaných jich bylo 22.


"Od města Podbořany děti dostaly pamětní listy, plyšáka a deku. Maminky dostaly květinu," uvedla Simona Gaschová, členka komise Péče pro občany z Městského úřadu Podbořany.

Tradičním dárkem pro miminka jsou také pletené ponožky, které vyrábějí důchodci z Domova pro seniory v Podbořanech.

Sobotní vítání občánků bylo netradiční. „Bylo unikátní v tom, že přišla troje dvojčátka, to se nám nikdy před tím nestalo,“ řekla Simona Gaschová.

Další vítání občánků plánuje město ještě v prosinci. „Letos máme opravdu hodně dětí, tak bude ještě jedno vítání,“ dodala s úsměvem členka komise Péče pro občany z Městského úřadu Podbořany.

FOTO

1610vitani2 5fad5

1610vitani3 1b743

1610vitani4 69aa2

1610vitani5 24708

1610vitani6 b9163
Foto: Laurencia Helásková

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru