Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Problémové výtahy v Domě s pečovatelskou službou na žateckém sídlišti Jih v ulici Dr. Václava Kůrky by se měly co nejdříve dočkat kompletní výměny.

 

V současné době se dokončuje příprava projektové dokumentace a čeká se na vydání stavebního povolení. Poté bude vybrán dodavatel výtahů, který je následně nainstaluje.

Problémy obyvatelům domu způsobují hlavně dva menší osobní výtahy, které nefungují, což je komplikované hlavně pro nájemníky s omezenou pohyblivostí. „O problému s výtahy víme dlouho, snažíme se to s realitní kanceláří a městem Žatec řešit. Nejprve jsme šli cestou oprav, pak jsme se rozhodli pro kompletní výměnu. Nyní už je vše v procesu řešení a věřím, že co nejdříve budou výtahy fungovat ke spokojenosti všech obyvatel,“ vysvětlil Petr Antoni, ředitel organizace Domov pro seniory a Pečovatelská služba. Tato příspěvková organizace nemá na starosti samotné domy a péči o ně, to je věc města a realitní kanceláře, ale poskytuje v nich služby obyvatelům, kteří o ně požádají. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru