Ilustrační foto
Louny

Louny - Na přípravě operace kriminalisté pracovali několik měsíců. Cílem operativní práce policistů bylo odhalení, nalezení a zadokumentování dostatku důkazů, dostačujícím ke spuštění tzv. realizace na úrovni drogové kriminality týkající se prodeje pervitinu. To se jim i podařilo a v průběhu minulého týdne státní zástupce udělil souhlas se zadržením dvou osob.

"Kriminalisté společně se zásahovou jednotkou dotyčné nalezli a zadrželi v jedné z lounských ulic minulý pátek. V rámci domovní prohlídky bylo nalezeno a zadokumentováno velké množství důkazů, jenž svědčí o drogové činnosti. Muže a ženu ve věku 34 a 28 let, kriminalisté kvůli trestné činnosti vyslechli a obvinili z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami. Žena tak měla činit, i přestože byla v nedávné době podmínečně propuštěna z výkonu trestu," uvedl policejní mluvčí Jakub Mareš.

Policejní komisařka podala podnět na vzetí dvojice do vazby, který okresní soud v Lounech akceptoval. Nyní na verdikt soudu oba obvinění čekají ve vazební věznici. Pakliže je soud uzná vinnými, hrozí jim odnětí svobody až do výše deseti let, a to z důvodu nedávného pravomocného odsouzení za obdobný trestný čin.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru