Foto: Český rybářský svaz, z. s., Severočeský územní svaz
Louny

Lounsko - Český rybářský svaz, z. s., Severočeský územní svaz informuje, že od pondělí 14. 10. 2024 dojde k uzavření revíru ČERNOC, 06441088, kam spadá nádrž Velká Černoc (2,6 ha) v katastrálním území Velká Černoc, hospodařením pověřena MO Žatec. Místo bude označeno cedulemi.

 

"K uzavření nádrže dochází s ohledem na její plánované odpouštění a výlov, po kterém bude následovat revitalizace ze strany vlastníka (Lesy ČR, s. p.), včetně odbahnění, čímž by mělo dojít i ke zlepšení kvality vody v průběhu roku, aby se předešlo případným úhynům, které nádrž v posledních letech trápily," uvádí Český rybářský svaz, z. s., Severočeský územní svaz.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru