Vášeň pro motorky se může projevit v každém věku. Zdroj: Most Night Ride Fest
Louny

Most – Nádherné počasí, skvělý program a obrovské nadšení pořadatelů stojí za skvělým výsledkem sobotní akce u jezera Most. Most Night Ride Fest přijelo podpořit 1126 motorek. Neskutečné číslo! Akce se z původního setkání příznivců jednostopých vozidel přeměnila ve festival pro celou rodinu s charitativním přesahem (psali jsme ZDE). 

Jak to celé dopadlo? Pořadatelé si pro fanoušky připravili ohlédnutí za celou akcí v podobě krátkého filmu, který vytvořil Dominik Feigl. Video bude mít premiéru v 17 hodin. Nenechte si to ujít. Čekání si zatím můžete zkrátit prohlídkou povedených záběrů z celého dne. 

Zdroj: Most Night Ride

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru