Foto: Městská knihovna Žatec
Louny

Žatec - Synagoga Žatec, Mederův dům a na závěr kavárna La Belle Époque. Tři zastávky na cestě poznávání současné evropské literatury čekaly na návštěvníky v rámci tradičního literárního festivalu „Noc literatury“, pořádaného 18. září Městskou knihovnou Žatec.

Veřejná čtení, která se letos konala na více než 80 místech České republiky, přilákala v našem městě do netradičních čítáren početnou skupinu pozorných a soustředěných diváků.

2509noc2 c8fa6

Veliké poděkování náleží nejen těm, kdo nám poskytli jedinečné prostory k realizaci této akce, ale i odvážným interpretům, kteří propůjčili své hlasy vypravěčům příběhů a přispěli k nezapomenutelné a kouzelné atmosféře literárního večera.

2509noc3 b8a4f

Foto a text: Městská knihovna Žatec

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru