Foto: čtenář
Louny

Mostecko – Vážná dopravní nehoda osobního vozu a autobusu uzavřela provoz na silnici I/27 ve směru na Žatec. Na místě nehody u odbočky na Malé Březno probíhají záchranné práce, tvoří se dlouhé kolony.

„V autobuse cestovali dva cestující a řidič, ti jsou v pořádku. Řidička z osobního vozu byla po vyproštění  předána zdravotníkům," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová. Provoz na silnici v současné době už řídí kyvadlově policisté. 

"Jednu cestující z autobusu, která utrpěla lehké zranění, jsme ošetřili na místě. Spolujezdkyni z osobního auta jsme s podezřením na vážné zranění letecky transportovali do nemocnice," řekl mluvčí záchranky Prokop Voleník.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru