Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Tradiční zábavné dopoledne na stadionu Mládí připravili pro děti z mateřských škol v Žatci a okolí pracovníci Městského úřadu Žatec a Městské policie Žatec s dalšími partnery.

Podtitul akce zněl, že jde nejen o sportovní dopoledne a tomu odpovídal program. Na šestnácti soutěžních stanovištích plnily děti sportovní úkoly, ale také skládaly, malovaly nebo třídily barevná víčka. Stejně jako v minulých letech bylo setkání spojené s odměnami za zapojení do projektu, v němž se děti snaží tvořit zajímavé věci z materiálů, které jsou určené k třídění. Letos děti vyráběly pítka pro ptáky nebo hmyz.

Program doplnil také skákací hrad a stánek společnosti Elektrowin, jež se věnuje recyklaci elektrozařízení. Připravené bylo občerstvení jako pro soutěžící děti, tak pro pořadatele a jejich pomocníky, k nimž patřili žáci sousedních škol, Gymnázia Žatec a ZŠ Komenského alej, nebo pracovníci DDM Žatec. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru