Foto: Matěj Prošek
Louny

Ústí nad Labem - V neděli 15. září 2024 se koná další ročník běhu Upřímných srdcí. Ten se tradičně pořádá na břehu ústeckého jezera Milada. Výtěžek z akce půjde na pomoc hned dvěma dětem v nelehké situaci (více informací ZDE).

I letos je připraveno několik běhů pro nejmenší, pak běh na 1 km pro mládež a „neběžce" a 5 km o krásná skleněná srdce.

Druhou částí běhů jsou 3členné štafety firem a organizací na 3x1 km a pak speciální štafeta pro hasiče na stejnou délku, ale v kompletní hasičské výstroji a aktivním dýchacím přístroji.

1209beh2 3f2ef

Běhy jsme letos více rozložili do kategorií, abychom motivovali i mladší běžce, ale jak víte, náš běh není vlastně tolik o běhu, jako o pomoci.

I letos čekejte bohatý doprovodný program pro celou rodinu, dobrá atmosféra fain lidí se srdcem na správném místě.

1209beh3 d3031

Všichni vystupující a organizace jsou zde bez nároku na jakýkoliv honorář a čistě proto, aby pomohli. Proto si myslíme, že si zaslouží v této době, kdy se všichni za něčím hrnou, nějaké to uznání.

Tak snad se uvidíme i letos.

Za celý tým dobrovolníků

Matěj Prošek

Zakladatel Nadačního fondu Upřímné srdce

1209plakat e3e94

 
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru