Ilustrační foto
Louny

Lounsko - Policisté z dálničního oddělení Postoloprty přijali další velmi milé poděkování od řidičky, která musela zastavit v odstavném pruhu dálnice D7 a za plného provozu řešit píchlé kolo.

„… Píchli jsme, zastavili na krajnici a kvůli přístupu k rezervě museli vyložit značně naplněné auto – vraceli jsme se po týdnu z kempu u Nechranic. Bylo velké vedro, auta jezdila okolo velice rychle.

Policie přijela za chvilku, aniž jsme volali. Pánové zastavili za námi, takže auta okolo nás projížděla ostražitě a pomaleji, ztotožnili nás, ale hned nabídli pomoc, starali se, zda nám není špatně, nabízeli vodu, sami nám pomohli vystěhovat zavazadla, pomohli vyměnit kolo, nastěhovat vše zpátky a byli ohromně ochotní a milí.

Byli ochotní půjčit vlastní nářadí, kdyby nám něco chybělo, což nakonec nebylo potřeba.

Rozhodně ale nám neskutečně pomohli, zabezpečili vše potřebné a umazali se kvůli nám, což určitě nebyla jejich povinnost.

Díky jejich pomoci jsme vše zvládli bez problémů (v tom žáru šlo i o čas, snadno bychom měli úpal) a docela rychle.

Je vidět, že heslo Pomáhat a chránit berou vážně. A byli opravdu velmi profesionální a milí...“

Jedná se o citovaný úryvek z přijatého děkovného dopisu.

"Děkujeme za vřelé poděkování a přejeme spoustu najetých kilometrů bez nehod a podobných patálií," uvedla policejní mluvčí Pavla Mašínová.

Děkovný dopis obdrželi policisté i v minulý měsíc. Psali jsme ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru