Foto: Zoopark / Jana Mesteková
Louny

Chomutov - Chovatelé z chomutovského zooparku mají velký důvod k radosti. Dalším přírůstkem je totiž malá buvolí slečna.

"Máme další buvolí holku! Tedy abychom byli přesní - letos je první, ale možná si pamatujete dva loňské přírůstky v buvolím stádu, kdy v obou případech šlo také o mladé slečny," informuje na sociálních sítích Zoopark Chomutov.

Otcem narozeného mláděte je samec Helmut, maminkou buvolice Dáša, která loni v březnu přivedla na svět Anežku. "Malou jsme zatím schovali do zázemí, ale brzy bude připravena na všechny nástrahy buvolího výběhu a vy se na ni budete moci přijít podívat!" uvedl zoopark.

FOTO

0509buvol2 22a58

0509buvol1 77118


Foto: Zoopark / Jana Mesteková

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru