Ilustrační foto
Louny

Lounsko - V pondělí zhruba 15 minut po dvanácté hodině přijali policisté oznámení o havárii nákladního automobilu, který se měl převrátit na bok mimo komunikaci.

"Na místo vyrazily 4 policejní hlídky, zdravotnická záchranná služba a hasiči. Vzhledem k povaze havárie bylo nutné kompletně uzavřít silnici č. 227, a to v obou směrech mezi obcemi Deštnice a Svojetín. Dopravní omezení bude trvat přibližně 2 hodiny. Dle našich informací se incident neobešel bez zranění, a tak si řidiče převzali záchranáři. Příčiny a okolnosti dopravní nehody policisté nyní zjišťují," uvedl policejní mluvčí Jakub Mareš.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru