Foto: město Žatec
Louny

Žatec - Od úterý 27. srpna si mohou občané, kteří mají trvalé bydliště v centru města, které bude po dobu Dočesné uzavřeno, vyzvedávat povolení k vjezdu v Turistickém informačním centru na náměstí Svobody.

Povolení platí pro vjezd do centra, nikoli jako povolení k parkování na ulicích. K tomu lze využít vnitřní dvory domů. Jinak lze pouze u domu zastavit kvůli naložení a vyložení věcí či osob na dobu nezbytně nutnou. Žádáme o respektování, jinak bude vozidlo odtaženo.

"S sebou si, prosím, přineste občanský průkaz a malý technický průkaz od vozidla, pro nějž má být povolení vydáno. Povolení k vjezdu pro firmy – např. za účelem zásobování, je také možné, ale je nutné přinést s sebou razítko firmy, pro níž se povolení vydává. Děkujeme za pochopení!" píše žatecká radnice.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru