Ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - Dvě větší investiční akce zahájí město Žatec během září. Začne se stavět parkoviště pod Nákladní ulicí a proběhne druhá etapa rekonstrukce Studentské ulice.

Parkoviště pod Nákladní ulicí by mělo zajistit stání pro sedmdesát vozidel. Veřejnou zakázku zajistí společnost ERKA Žatec a město za práce zaplatí 9 milionů korun.

Vzhledem k nedostatku parkovacích míst v celém Žatci jde o důležitou stavbu. Parkovací stání mohou po dokončení využívat jak obyvatelé a návštěvníci nedalekého historického centra, tak obyvatelé sousedního Podměstí.

V září také začne další etapa rekonstrukce Studentské ulice, kde se počítá s výdaji 12 milionů korun. Opravovat se bude povrch chodníků i silnice, vzniknou nové parkovací zálivy, veřejné osvětlení, přístřešky na kontejnery a vylepšovat se bude také zeleň.

Práce budou probíhat v úseku mezi křižovatkami s ulicemi Dukelská a Lva Tolstého a půjde o druhou ze tří etap rekonstrukce ulice. První část, od parku k ulici Volyňských Čechů, proběhla loni. Třetí etapa, mezi ulicemi Lva Tolstého a Volyňských Čechů, se připravuje. (kas)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru