Nové oxygenerátory. Foto: Nemocnice AGEL Louny
Louny

Louny - Pacienti z Lounska a okolí s dýchacími problémy mají k dispozici třináct nových oxygenerátorů. Letní prázdniny nemocnice využila také k výměně poslední třetiny oken na oddělení sociálních lůžek. Nyní má již celé oddělení nová okna.

Oxygenoterapie dokáže řešit chronické potíže s dýcháním jako jsou astma, plicní onemocnění a respirační insuficience. Oxygenerátory generují kyslík s čistotou 95 procent za použití okolního vzduchu, v němž se kyslík vyskytuje v obvyklém jednadvacetiprocentním poměru.

„Oxygenerátory produkují vysoce koncentrovaný kyslík. Inhalování kyslíku zmírňuje bolest hlavy, únavu, pomáhá při dýchání u alergií a astmatu, napomáhá soustředění a má mnoho dalších kladných vlastností,“ upřesnila Petra Sailerová, MBA, ředitelka Nemocnice AGEL Louny.

Nemocnice AGEL Louny investovala o prázdninách také přes 200 tisíc korun do výměny poslední části oken na oddělení sociálních lůžek. „Letní měsíce jsme využili k celé řadě investičních akcí. Jsme rádi, že se nám daří nemocnici postupně modernizovat a rozvíjet,“ doplnila Petra Sailerová, MBA.

Nemocnice AGEL Louny je zdravotnické zařízení, které poskytuje péči na lůžkách následné péče, sociálních lůžkách, na pracovištích rehabilitace, na radiodiagnostickém oddělení, ambulanci algeziologie a dalších. Nemocnice poskytuje péči především obyvatelům spádové oblasti Lounska a přilehlých regionů. (TZ)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru