Bára Špotáková každý turnus příměstského tábora osobně přivítá. Foto: Olympijskytym.cz/Adam Mráček
Louny

Most – Dneškem začíná poslední olympijský týden, kdy se veškerá sportovní pozornost upírá nejen k Hrám v Paříži, ale i k dění v centru české fanouškovské sportovní základny, tedy k Olympijskému festivalu u jezera Most. Zatímco s bronzovými medailisty, týmem kordistů, se fanoušci setkali ve Fanzoně v neděli, majitelka zlaté medaile ze smíšené čtyřhry Kateřina Siniaková dorazí na sever Čech v úterý. A u toho nesmíte chybět!

I pondělní den však přináší zajímavý program. Poprvé se na krásné písečné ploše představí beachvolejbal. Dorazila také řada osobností, mezi nimi i zápasnice Adéla Hanzlíčková, heren Martin Písařík a moderátorka Lucie Křížková. Na 13. hodinu je naplánována autogramiáda atleta Ondřeje Gajdoše. Začal také další turnus příměstského tábora, který zahájila ambasadorka Olympijského festivalu Bára Špotáková.

Velká pozornost se bude upínat k dění v Mostě v úterý. Tehdy totiž do Fanzony dorazí čerstvá držitelka zlaté olympijské medaile ze smíšené čtyřhry Kateřina Siniaková. Před početným publikem si došla pro titul společně s Tomášem Macháčem. Přivítání je naplánováno na 16. hodinu.

Ještě předtím ale mezi fanoušky opět zamíří šermíř a olympionik Alexander Choupenitch, na stanovišti vodních sportů bude i plavkyně a olympionička Barbora Seemanová. Na úterním programu je také exhibice olympioniků proti mosteckým házenkářům spojená s následnou autogramiádou.

Ve středu dorazí na Olympijský festival další olympionici z Paříže, a to Marie Horáčková, Jiří Prskavec, Lukáš Rohan a Miroslav Trunda. Chystá se xxhibice v lukostřelbě s olympioničkou Marií Horáčkovou na stanovišti lukostřelby a beseda s účastníky olympijských her na stanovišti veslování.

Foto: Olympijskytym.cz/Adam Mráček

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru