Čeští kordisté, kteří z OH v Paříži přivezli bronzové medaile. Foto: jip
Louny

Most – Trpělivě vyčkávali návštěvníci Olympijského festivalu na příjezd čtyř bronzových medailistů. Krátce před půl třetí už Jiří Beran, Jakub Jurka, Martin Rubeš a Michal Čupr za obrovských ovací vyběhli na pódium. Pod pódiem na ně mávali fanoušci vybavení nápisem Ty brďo!!!, který se stal synonymem českého medailového úspěchu.

Podívejte se, jak si přivítání v areálu u mosteckého jezera olympionici užívali.

 

Moderátoři připomněli nejzajímavější momenty vítězného dne a vyzdvihl, že jeden z českých sportovců si pod pěti kruhy užil svůj poslední souboj závodní kariéry. Šlo o Jiřího Berana, který si nemohl přát úžasnější zakončení kariéry. Pořadatelé pak pro něj měli připravené překvapení v podobě tácu s jeho milovanými bramboráky. Nebyl by to gentleman Jiří Beran, kdyby se hned neběžel podělit o tuto dobrůtku s fanoušky.

Po krátké tiskové konferenci se fanoušci dočkali také slíbené autogramiáda.

Jiří Beran seběhl s bramboráky k fanouškům, kteří tak mohli společně s ním ochutnat, jak se jeho oblíbeného jídlo pořadatelům povedlo. Foto: jip

Připravujeme pro Vás další podrobnosti z tohoto parádního dne v areálu Olympijského festivalu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru