Foto: FCB Vězeňská služba ČR
Louny

Nové Sedlo - Psovodi z Věznice Nové Sedlo se psy Sorbonem a Thorem navštívili letní tábor pro děti se svalovou dystrofií, který pořádá Parent Project CZ.

Psovodi se při ukázce chovali velmi ohleduplně s ohledem na potřeby dětí, popovídali jim o práci ve věznici, představili jejich psí kolegy, kteří mají kouzelnou schopnost vyčmuchat zakázané látky.

Děti si nechaly odebrat otisky prstů, pohladily si psy a některé si vyzkoušely oblek pro figuranty. Pro děti, které mají velmi omezenou pohyblivost a nemohou zažívat aktivity jako jejich zdraví vrstevníci, byla návštěva psovodů v Věznice Nové Sedlo velkým zážitkem

FOTO

0208tabor2 368f3

0208tabor3 0d146

0208tabor4 ff5ca

0208tabor5 38d54

0208tabor6 e3a91

Foto: FCB Vězeňská služba ČR

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru