Ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - V neděli 28. července 2024 po 4 hodině ranní si obsluha kamerového systému všimla, jak skupinka mladých lidí jde z Mírového náměstí směrem do pěší zóny ulice Pražská a při cestě vytrhává květiny z přilehlých květináčů.
 

Při procházení okolo květinové rampy poblíž ulice Jakoubkova dva mládenci vylezli na vrchol rampy, kde vytrhli několik květin. Jejich počínání pokračovalo i dále, když na jedné předzahrádce vzali rovnou celý květináč.

Během cesty po pěší zóně za sebou zanechávali nepořádek z vysypané hlíny a otrhaných listů. Hlídka strážníků skupinku dostihla u školy J.A.Komenského. Následně za přítomnosti hlídky celá skupinka uklidila největší nepořádek a květináč vrátila na původní místo.

Všichni byli upozorněni, že jejich chování je zdokumentováno a bude postoupeno správnímu odboru k vyčíslení způsobené škody na majetku města a k dořešení. (MP Louny)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru