Ilustrační foto
Louny

Žatec - Projekt „Bezpečný strážník“ je zaměřen na zvyšování pasivní bezpečnosti a zkvalitnění výstroje, výzbroje a vybavení strážníků Městské policie Žatec v přímé obchůzkové službě a vybavení městské policie jako takové. Projekt byl zahájen již v roce 2018.


V letošním roce, tedy v roce 2024, byly v rámci projektu „Bezpečný strážník“ pořízeny 3 kusy sčítačů dopravy a 2 kusy autonomních mobilních kamer k městskému kamerovému dohlížecímu systému.

Účelem projektu je zvýšit bezpečnost strážníků v přímé obchůzkové službě, vybavit strážníky i služebnu městské policie moderní, kvalitní a bezpečnou výzbrojí, výstrojí a vybavením, tím zlepšit podmínky pro výkon služby strážníků, minimalizovat bezpečnostní rizika při práci strážníků v terénu a připravit je na řešení mimořádných událostí.

Projekt byl podpořen Ústeckým krajem částkou 200 000,- Kč z Programu 2024 na podporu nové techniky, výstavby požárních zbrojnic pro jednotky SDH a podporu spolků a veřejně prospěšných organizací působících na poli požární ochrany, ochrany obyvatelstva a ostatních složek IZS. (red)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru