Foto: město Louny
Louny

Louny - Děti z lounských mateřských škol si užily odpoledne plné zábavy a sportu na Olympiádě mateřských škol, která se konala na hřišti ZŠ Přemyslovců. Malí sportovci měli možnost vyzkoušet si různé sportovní disciplíny, včetně střelby z luku, skákání v pytli, překážkového běhu, skoku do písku a mnoha dalších aktivit.

Samotný program zahájil starosta Milan Rychtařík, který děti přivítal a popřál jim hodně zábavy a sportovních úspěchů. Po slavnostním zahájení následovalo vystoupení Karla Korence, který předvedl své umění Kung fu. Děti se poté zapojily do společné rozcvičky, která je pořádně rozpohybovala a připravila na nadcházející sportovní klání.

"Bylo skvělé vidět tolik usměvavých tváří, právě proto pořádáme tyto akce. Jsem hrdý, že jsem mohl být součástí této události a přeji všem mnoho úspěchů a radosti ze sportování," řekl starosta Milan Rychtařík.

Odměnou pro malé sportovce byly nejen medaile a malé dárečky, ale především radost ze sportu a z času stráveného s kamarády a rodiči.

Na závěr by vedení města rádo poděkovalo MŠ Fügnerova, Správě lounských sportovních areálů, ZŠ Přemyslovců a spolku V-Pohybu za perfektní přípravu a organizaci této akce. (TZ)

FOTO

0706olym1 c6789

0706olym2 52810

0706olym3 8c5d9

0706olym5 67f11

0706olym6 42c85

0706olym7 8d3e5

Foto: město Louny

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru