Ilustrační foto
Louny

Lounsko - Od zavedení objízdných tras v rámci budování obchvatu u Žíželic se v obcích Staňkovice a Hořetice zvýšila fluktuace vozidel. Z důvodu minimalizace rizik v důsledku zvýšeného provozu na pozemních komunikacích se policisté aktivně podílí na zajištění bezpečnosti v obcích, kterých se dotýká toto nově zavedené omezení.


 
"Hlídky například dohlíží na dodržování omezení staňkovické objízdné trasy, která je učena pro vozidla do 6 tun. V rámci těchto kontrol bylo od 20. května letošního roku řidičům uděleno za nerespektování dopravních předpisů 168 blokových pokut. Převážně se jednalo o vjezd vozidel s hmotností nad 6 tun. Naopak v Hořeticích se jednalo pouze o 2 prohřešky. Kontroly v podobném duchu budou probíhat i v následující době, proto žádáme veřejnost, aby respektovala pokyny policistů," uvedl policejní mluvčí Jakub Mareš.

Zároveň si policisté velice váží jednání a ohleduplnosti řidičů, kteří dopravní omezení respektují, jelikož tím nejvíce přispívají ke zvýšení bezpečnosti všech účastníků silničního provozu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru