Foto: město Louny
Louny

Louny - Po úspěchu prvního ročníku, který se zaměřil na Chrám svatého Mikuláše, přichází další kolo této soutěže. Tentokrát se věnujeme Mírovému náměstí, dalšímu významnému místu našeho města.
 

"Mírové náměstí v Lounech představuje historické srdce města, kde lze nalézt cenné památky, jako je morový sloup a socha mistra Jana Husa. Okolí náměstí obklopují jak historické, tak i moderní budovy, proto jsme zvolili právě toto místo," píše na svých webových stránkách lounská radnice.

Soutěž bude posuzována odbornou porotou složenou z členů Kulturní komise Rady města Louny, doplněnou učitelkou výtvarného oboru ZUŠ Louny. Výsledkový seznam bude zaslán všem zúčastněným školám na jejich uvedenou e-mailovou adresu.

Vítězové budou opět oceněni diplomem a hodnotnými cenami. Nejlepší práce pak budou vystaveny v Chrámu svatého Mikuláše a vznikne z nich kolekce pohlednic, které ponesou krásu a atmosféru našeho města dál do světa.

Slavnostní vyhlášení výsledků soutěže proběhne na vernisáži výstavy nejlepších prací v chrámu svatého Mikuláše v Lounech v pondělí 18. listopadu 2024 od 17:00 hodin.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru