Foto: Věznice Nové Sedlo
Louny

Nové Sedlo - Osm odsouzených mužů z Věznice Nové Sedlo po výkonu trestu se již nemusí obávat registrace na úřadu práce. Absolventi rekvalifikačního kurzu Obsluha vysokozdvižného vozíku mají co nabídnou na trhu práce s ohledem na vysokou poptávku po této profesi.

Pětidenní kurz byl ve věznici spoluorganizován s firmou KUSTOD s.r.o. Součástí kurzu byla jak teoretická, tak i praktická část. Zvlášť praktická část se stala doménou mužů. Slalomová jízda s vozíkem, převážení a přesné ukládání nákladu, couvání potvrdily, že mužům nebyl cizí volat i když část, jak přiznali měli doklady v "čistírně".

Všichni muži úspěšně splnili zadané úkoly kurzem a obdrželi průkaz, který je platný nejen v České republice, ale v celé EU. Krátké rekvalifikační kurzy s ohledem na poptávku na trhu práce jsou ideální příležitostí, jak pomoci odsouzeným k lepšímu uplatnění po výkonu trestu a tím snižovat riziko recidivního chování.

eko

3105bagr2 b8733

Foto: Věznice Nové Sedlo

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru