Ilustrační foto
Louny

Louny - V pátek okolo sedmé hodiny ráno se v Husově ulici v Lounech stala dopravní nechoda. Auto tam srazilo chodce.
 

"Sraženou osobu jsme s podezřením na středně vážná zranění převezli do mostecké nemocnice," řekl mluvčí záchranky Prokop Voleník.

Příčiny a okolnosti dopravní nehody jsou v šetření.

Během úterý došlo v Ústeckém kraji ke dvěma vážným dopravním nehodám, při nichž srazilo osobní auto chodce. Nehoda z Ústecka má bohužel tragický konec.

K první nehodě došlo v Mostě v ulici ČSA. Na přechodu pro chodce srazil osobní vůz chlapce školního věku, který byl s vážným zraněním převezen do blízké nemocnice.

K tragické nehodě na Ústecku došlo ve večerních hodinách krátce po 22. hodině na komunikaci I/62. „Devatenáctiletá řidička ve vozidle Škoda Fabie jedoucí ve směru od Ústí nad Labem na Děčín přehlédla chodce, který se pohyboval ve středu komunikace. Vzhledem k tomu, že chodem byl bez jakéhokoliv reflexního prvku, tak jej řidička spatřila na poslední chvíli a již střetu nedokázala zabránit,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Devětatřicetiletý chodec na místě nehody utrpěl zranění neslučitelná se životem a zemřel.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru