Ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - V úterý 23. 1. 2024 v ranních hodinách bylo na linku městské policie oznámeno, že u vchodu do areálu nemocnice se potuluje bezdomovec. Hlídka městské policie po příjezdu na místo zjistila, že se jedná o místního bezdomovce, který nebyl podchlazen ani zraněn, lékařské ošetření nepožadoval.
 

Hlídka mu nabídla teplý čaj či polévku, obojí však odmítl. Dále mu bylo doporučeno navštívit ubytovnu Českého červeného kříže za účelem možného ubytování, ale i tuto nabídku odmítl. Poté muž bez domova místo opustil.

"Hlídky městské policie v zimním období během denních i nočních směn provádějí časté kontroly míst, kde se bezdomovci většinou vyskytují, a to za účelem poskytnutí první pomoci či nabídky teplého nápoje nebo polévky. Avšak díky každodenní činnosti sociálních pracovníků městského úřadu se naštěstí podařilo většinu našich osob bez domova po dobu zimního období umístit do místních ubytoven. A tak je výše uvedený případ výskytu osoby bez domova na ulici v tomto období spíše ojedinělý," uvádí MP Louny.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru