Foto: Zoo Děčín
Louny

Děčín - Zoologická zahrada Děčín přichystala na nadcházející sobotu (20. ledna) slevovou akci, která potěší především rodiny. Tzv. Family day je již druhým rokem součástí kalendáři akcí a přinese speciální slevu na rodinné vstupné. To bude možné pořídit pouze za poloviční cenu. Využít ji mohou rodiny s jedním až třemi dětmi.

„Pro dva dospělé a jedno dítě vyjde vstup jen za 160 korun, čtyřčlenná rodina zaplatí pouhé dvě stovky a rodina se třemi dětmi jen 240 korun,“ vypočítala mluvčí zoo Alena Houšková. Zoo Děčín je v tomto období otevřena denně od 8 do 16 hodin. Expozice Rajské ostrovy pak od 9 do 18 hodin.

Family day chystá zoo zopakovat ještě v následujícím měsíci. Zvýhodněné vstupné pro rodiny nabídne v sobotu 24. února.

Family day 41d38

 
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru